tiistai 7. heinäkuuta 2009

Tomaatti-vuohenjuustopasta

Remonttitohinat on olleet käynnissä jo viikkokausia ja vaikka ruokaa tuleekin päivittäin raksamiehille tehtyä, ei ole aikaa/innostusta kuvata sapuskoita ja tulla päivittämään. Nyt oon kuitenki saanu pari kuvaa otettua viime päivien sisällä joten täällä sitä taas ollaan, terve!

Kesä on muutenkin kulunut tosi vauhdikkaasti, töitä piisaa ihan riittämiin niin K-kaupassa kuin kotinurkissakin. Siitäpä oiva aasinsilta tähän ensimmäisen ruokaan, joka on kyllä niin yksinkertainen ettei se ole edes postaamisen arvoinen :-D rättiväsyneenä ja supernälkäsenä tämä kuitenkin maistui hyvälle ja tuli niin nopeaa valmiiksi. Kokeile tätä kun haluat jotain todella helppoa! Tästä annoksesta piisaa kahdelle.















250 g pastaa (ite tykkään useimmiten tuosta fusillista, kuten huomaatte! sen kiemuroihin jää hyvin kastike)

1 prk Valio maustettua ruokakermaa, tomaatti-vuohenjuusto

mustapippuria

tuoretta basilikaa


Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Kaada sekaan tomaatti-vuohenjuusto-ruokakerma. Annostele lautasille ja rouhi päälle mustapippuria ja koristele basilikanlehdillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti