Hyvää iltapalaa! Muistin pari iltaa sitten, etten ole tehnyt täytettyjä leipiä ja että vastaavanlaisella täytteellä tein näitä useammin kun asuimme Pattijoella. Täyte on hyvin sovellettavissa, itsekin käytin mitä jääkaapista löytyi, kuten vajaa purkillinen creme fraichea :) Huomatkaa kuinka hieno Paavo Pesusieni-leipägrilli mulla on!
Kahdelle iltapalaksi eli kaksi valmista leipää per nuppi:
8 viipaletta paahtoleipää
1 prk tonnikalaa
1 prk creme fraichea
1 palko tuoretta chiliä
sitruunamehua, mustapippuria, suolaa, tilliä
voita paistamiseen
Sekoita keskenään creme fraiche, valutettu tonnikala, pilkottu chilinpalko sekä mausteet. Levitä leipäviipaleen päälle ja paina toinen viipale kanneksi.
Kuumenna leipägrilli/parila, sipaisi hieman voita että leipä paistuu hyvin ja grillaa kuumaksi.
Mmmh. Pitää ehkä toivoa joulupukilta tuollainen vempele. Nam!
VastaaPoistaVoi ei miten ihana voileipägrilli :D meilläkin on jossain kaapin perällä sellanen tavallinen leipägrilli, sitä vaan ei jostain syystä muista koskaan käyttää :\
VastaaPoistaPaavo on komea! Meillä leipägrilli jo hajosi :(
VastaaPoistaIhanan blogin löysin:) Tervetuloa myös minun blogiin vierailulle! linkitin sut, ellei haittane.
VastaaPoistaeihän tuota konetta ehkä tarpeeksi usein käytä, saisi useamminkin kaivaa kaapista ulos :)
VastaaPoistaja jenni karoliina, ei haittaa yhtään, todella kiva saada uusiakin lukijoita :)