tiistai 28. huhtikuuta 2009

Nachogratiini

Pääsin vihdoinkin päivityksissäni ajan tasalle, tässä tämäniltainen ruokamme. Oli itse asiassa jo toinen kerta, kun käytin tätä Kinuskikissan ohjetta hieman soveltaen. Tosi hyvää! Blogiin kannattaa muutenkin tutustua :-) Minä kun tykkään cheddarjuustosta niin pistän sitä päälle ja helpotan tätä sapuskaa käyttämällä valmista tulista salsaa :-)















1 pss (200 g) nachoja
1 tlk taco saucea (hot)
1 pkt (200 g) cheddar-juustoa
400 g jauhelihaa
jääsalaattia, tomaattia
creme fraichea

Paista jauheliha ja mausta. Levitä pellille nachot ja kaada päälle taco-kastike. Levitä paistettu, lämmin jauheliha päälle. Lisää vielä juustoviipaleet ja paista 200 asteisessa uunissa noin viisi minuuttia.
Tarjoa heti salaatin, tomaatin ja creme fraichen kanssa.

3 kommenttia:

  1. Näyttääpä tosi herkulliselta tämä sinunkin versiosi! :)

    VastaaPoista
  2. Päivi29.4.09

    Pysyykös nuo nachot kovina uunin jälkeen? Eli onko sormisyötävää vai tuleeko niistä haarukkaruokaa?
    Saunaillan vieraille ajattelin tehdä. Salatti ja tomaatit sit siis eri kulhoon tarjolle?

    VastaaPoista
  3. Kyllä uunissa pehmenee ainakin ne, joiden päällä on salsaa ja muuta täytettä. Osittain kun jää nachoja paljaiksi niin ne on sitten kovempia... Sormilla syödessä kyllä sotkeutuu hieman mutta haarukkaan ei saa ihan kaikkia lävistettyä :-)
    Salaattia ja tomaattia sekä creme fraichea ei laiteta uuniin vaan ne tarjoillaan sellaisenaan. Itse revin salaatit ja pilkoin tomaatit valmiiksi annoksiin kun söimme kolmisin, mutta muutoin tee salaatti eri kulhoon ja tarjoile se sieltä :-)

    Niin ja tästä annoksesta tulee sellainen uunipellillinen, ruokana meillä piisaa kolmelle-neljälle mutta jos on tarjolla muutakin syötävää niin sitten riittää varmaan useammallekin.

    VastaaPoista