maanantai 14. syyskuuta 2009

Kermainen kana-pinaattipasta

Löysin tieni suht pienen ajan sisällä moneen uuteen, ihania reseptejä pullottavaan blogiin! Eräs näistä on Ihanat tomaatit-blogi, josta tämän pastaohjeen bongasin. Ja monta muutakin pastaohjetta nimenomaisessa keittiössä on tehty, joita minun on saatava kokeilla! Tätä pastaa voin suositella todella lämpimästi, eräs parhaita mitä olen tähän mennessä tehnyt :-) Pienillä sovelluksilla tein tämän, eli en ostanut kaupasta valmiiksi grillattua kanaa vaan käytin jääkaapistani löytyneitä valkosipulimarinoituja broilerisuikaleita. Eikä minulla ollut parmesaani-juustoa...
















350 g broilerisuikaleita
1 prk ruokakermaa
80-100 g tuoretta pinaattia
kuorallinen tuoretta basilikaa
(2 valkosipulinkynttä)
(parmesaaniraastetta)
mustapippuria
suolaa

Paista broilerisuikaleet pannulla kypsiksi. Lisää ruokakerma ja revi sekaan tuoreet pinaatit ja basilikat. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan.
Sekoita kastike valmiin pastan joukkoon. Ripottele annosten päälle parmesaania ja koristele pinaatinlehdillä.

2 kommenttia:

  1. Tää vaikuttaa tosi hyvältä! Jestas että mulla on nälkä! Tätäki pitää kyllä kokeilla... Ihanasti oot päivittänyt blogia, tursuaa mahtavia reseptejä. Pääsisinpä sulle syömään. Sustahan on tulossa hirvee bravuurikokki :D!

    T.

    VastaaPoista
  2. voi kiitos kuule siskonen <3 :) tää on tosi hyvää! oon kaks kertaa tehny ja aina tulee syötyä liikaa... :D

    VastaaPoista