Haluaisin oppia käyttämään couscousia enemmän! Se on hauskaa ainetta :-) Ja ukko tykkäs tästä ihan possuna!
1 1/2 dl couscousia
300 g broilerinsuikaleita
1 rkl voita
1 rkl balsamietikkaa
1 sipuli
1 dl ruokakermaa
1 paprika
1 pieni tölkki säilykepersikkaa
1 ruukku jääsalaattia
Kastike:
1 prk kermaviiliä
3 rkl vihreää pestoa
1 tl sokeria
2 tl sitruunamehua
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Ruskista broilerit kevyesti voissa ja mausta balsamietikalla. Lisää hienonnettu sipuli ja ruokakerma, anna kiehua noin 10 minuuttia kannen alla. Kuutio paprika ja persikat ja revi salaatti.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile.
Mielestäni tämä salaatti oli parempaa kun se oli kunnolla jäähtynyt eikä heti syötynä :-)
Couscous on hyvää, mutta pitää todella tehdä just niin kuin paketissa lukee, muuten tulee mannapuuroa. Ruotsin puolella jos piipahdat, niin sieltä löytyy hyllystä mm. täysjyväistä couscousia.
VastaaPoistaMulle tää on raaka-aineena aika uus mutta pikkuhiljaa hivutan sitä ruokapöytään :-)
VastaaPoista