perjantai 13. marraskuuta 2009

Broileri-couscous-salaatti

Haluaisin oppia käyttämään couscousia enemmän! Se on hauskaa ainetta :-) Ja ukko tykkäs tästä ihan possuna!
















1 1/2 dl couscousia

300 g broilerinsuikaleita

1 rkl voita

1 rkl balsamietikkaa

1 sipuli

1 dl ruokakermaa

1 paprika

1 pieni tölkki säilykepersikkaa

1 ruukku jääsalaattia


Kastike:
1 prk kermaviiliä
3 rkl vihreää pestoa
1 tl sokeria
2 tl sitruunamehua

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Ruskista broilerit kevyesti voissa ja mausta balsamietikalla. Lisää hienonnettu sipuli ja ruokakerma, anna kiehua noin 10 minuuttia kannen alla. Kuutio paprika ja persikat ja revi salaatti.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile.
Mielestäni tämä salaatti oli parempaa kun se oli kunnolla jäähtynyt eikä heti syötynä :-)

2 kommenttia:

  1. Couscous on hyvää, mutta pitää todella tehdä just niin kuin paketissa lukee, muuten tulee mannapuuroa. Ruotsin puolella jos piipahdat, niin sieltä löytyy hyllystä mm. täysjyväistä couscousia.

    VastaaPoista
  2. Mulle tää on raaka-aineena aika uus mutta pikkuhiljaa hivutan sitä ruokapöytään :-)

    VastaaPoista