Tämä ohje on myöskin RuokaPirkasta :-D Helmikuun numerosta. Olipa hyvvää! Itse puolitin alkuperäisen ohjeen, tämä on se puolikas.
Ohjeessa tosin kehotetaan tarjoamaan lisänä broilerin sisäfileepihvejä, minä käytin kotoa löytyviä broilerisuikaleita. Hyvin ajoivat asiansa :-)

Salaatista riittää noin viidelle
125 g (3 dl) kuviopastaa
1/2 tlk (à 375 g) Pirkka salaattijuusto-kuutioita öljymarinadissa
1 punasipuli
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 avokado
n. 1/4 (75 g) kurkkua
puoli ruukkua rucolaa
n. 10 aurinkokuivattua tomaattia
Balsamicosiirappi
1/4 dl balsamiviinietikkaa
1/4 dl sokeria
Lisäksi
n. 350 g broilerin sisäfileitä tai -suikaleita
Valmista balsamicosiirappi. Kiehauta balsamiviinietikka ja sokeri. Jäähdytä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valuta salaattijuusto.
Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha. Viipaloi avokado sekä pitkittäin halkaistu kurkku.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja kaada laakealle vadille tarjolle.
Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan pannulla kypsiksi. Viipaloi fileet ja asettele vadille. Lisää aurinkokuivatut tomaatit salaatin päälle.
Tarjoile balsamicosiirapin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti