keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tuoreet tonnikalapihvit...

...jotka on paistettu reilusti yli :-(

Tästä ei juuri ole suurempia sanomisia, kuin että mokasin :-D leikkasin ihan liian ohuet pihvit ja paistoin ihan liian kauan - tonnarinhan pitäs olla punasta keskeltä, tää oli kyllä läpikypsää ja kuivaa. Ens kerralla kun kaupalle tulee myyntiin tuoretta tunaa niin täytyy ostaa kunnon piffit ja tehä sitte parempi päivitys niillä!

Lisukkeena tässä on paistettuja kasviksia, joihin varsinkin taloutemme miespuolinen vaikuttaja on ihastunut:
porkkanaa, lanttua, selleria, palsternakkaa (tai mitä juuresta löytyy) kuorittuna ja kuorimaveitsellä ohuiksi lastuiksi vuoltuna. Kuumennetaan pannulla loraus öljyä, nakataan suikaleet pannuun ja maustetaan maun mukaan esimerkiksi yrteillä ja suolalla. Paistetaan halutun kypsyisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti