sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Possulaiset salaattipedillä

Nyt tulee tosi helppo resepti, mutta oli sen verran hyvää että jakoon läks!
Käytin ennen aina valmiiksi marinoituja lihoja ja pihvejä, sillä en luottanut maustamiskäteeni ja mielestäni marinoitu oli mureampaa. No, sitä se kyllä taitaa ollakin, mutta nykyään tuo maustaminen ei enää pelota enkä ole pitkään aikaan ostanut muuta kuin naturellia!
(Voisi kyllä opetella itse tekemään marinaditkin, toim. huom.)
Ostinpas grillattavaksi porsaan sisäfileen. Tavanomaisesti oon leikellyt pötkön valmiiksi pikkupihveiksi kypsymisen nopeuttamiseksi, mutta kuten tiedetään, hiljaa hyvä tulee! Nyt keksin pyöritellä fileen kokonaisena mausteissa ja paistaa yhtenä pötkönä, ja tulos oli erinomainen! Levitin leikkuulaudalle suolaa, grillimaustetta, chilijauhetta, mustapippuria ja toscanalaista mausteseosta, pyörittelin fileen kauttaaltaan laudalla ja löin grilliin.
Seurailin lihan kypsyyttä paistolämpömittarilla, en huomannut ulkona katsoa paistoaikaa... varmaan lähemmäs puolta tuntia grillailin.
Lautaselle kasasin salaatin fileen ystäväksi ja nautin lämpimästä ilmasta takakuistilla aterioiden Tuomon seurassa ♥ voi ihana kesäilta!Salaatti on koottu oman maan tuotoksista :-) Tai no, kurkku + mansikka + iso tomaatti on ostosia, mutta salaattisekoitus ja minitomaatit sekä retiisi on omia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti