4 annosta
2 rkl öljyä
2 salottisipulia silputtuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ l suppilovahveroita
pätkä kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
2 ½ dl risottoriisiä
3,5 dl kasvislientä (mulla vesi + kanttarellifondi)
2,5 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
100 g parmesaania raastettuna
50 g voita
persiljaa tai timjamia (löytyi kuivattua)
mustapippuria
suolaa tarvittaessa
Lisää putsatut ja paloitellut sienet sekä kesäkurpitsat, anna hautua tovin.
Sekoita joukkoon risottoriisi käännellen.
Lisää kasvislientä ja valkoviiniä vähitellen: kun edellinen kauhallinen on imeytynyt, lisää seuraava.
Kun neste on lähes kokonaan imeytynyt, lisää kerma, voi, parmesanraaste ja yrtit. Mausta mustapippurirouheella.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti