maanantai 17. maaliskuuta 2014

Banaaniletut

On näitä kohulettuja paisteltu meidänkin huushollissa :-)
Kaikkea keltaista ja oranssia ja aurinkoista tänne päin kiitos! Tuunasin lettujen perusohjetta appelsiinikuoriraasteella sekä kardemummalla, toimiva yhdistelmä. Kyytipojaksi lusikoitiin appelsiinimarmeladia sekä turkkilaista jugurttia. Hemmotteleva aamunaloitus!



2 kananmunaa
2 kypsää banaania
1 appelsiinin raastettu kuori
ripaus kardemummaa
paistamiseen voita

Tilsi banaanit kulhossa ja lisää kananmunat sekä mausteet ja sekoita tasaiseksi. Jos haluat sileämmän taikinan, mittaa ainekset kulhoon ja surauta tehosekoittimella. Paista pannulla voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Oman kokemukseni mukaan pienet letut pysyvät isoja paremmin ehjinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti