tiistai 24. maaliskuuta 2009

Sitruunainen katkarapupasta

Tässä olisi piakkoin kolmekin päivitystä tuloillaan, mutta nyt oon niin väsy että pistän vain tämän pastaruuan jota tein... viime torstaina? Ei oo kerinny ajallaan! Varmaan noin kuukausi sitten löysin tämän ohjeen ja minusta tuo kuva on vain niin herkullinen, että pasta kummitteli mielessäni niin kauan kunnes tein sen! Ei ollut ihan niin hyvää mitä odotin, mutta maistui kyllä. Todella sitruunaista!
















250 g fusilli-pastaa

300 g katkarapuja

2 dl creme fraichea

1 sitruunan mehu

½ sitruunan kuori

valkosipulia

mustapippuria

30 g parmesaani-juustoraastetta


Pese sitruuna huolellisesti ja raasta puolet kuoresta. Purista sitruunasta mehu. Sekoita kuori sekä mehu creme fraicheen.
Kuullota valkosipulia pannulla öljyssä ja lisää creme fraiche-sitruunaseos joukkoon. Lisää katkaravut mutta älä keitä niitä. Lopuksi sekoita mukaan keitetty pasta sekä parmesaanijuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti