maanantai 24. elokuuta 2009

Hunajaiset nauriit

Huhhuh! Vielä tämä postaus ja ruisleipäposti ja sitten onkin blogi päivitetty ajan tasalle! :-) Sen siitä saa kun ei muka jouda aikanaan päivittämään...
Tänä iltana siis söimme tillilihaa, ja sen kaverina maistelimme uunissa valmistettuja nauriita. Nämä oli hyviä, pitää katsoa josko tässä lähipäivinä jotain lihaa tekisi niin saisi lisukkeena syötyä enemmänkin.
















1 kg nauriita
2 sipulia
3 rkl hienonnettua persiljaa (myös ruohosipuli toimii)
1 tl suolaa
ripaus jauhettua valkopippuria
3 rkl hunajaa
2 dl ruokakermaa

Kuori ja leikkaa nauriit ja sipulit pieniksi paloiksi. Pane kaikki ainekset uunivuokaan ja peitä foliolla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti