Mausta lohimedaljongit suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla ja paista pannulla molemmin puolin kypsiksi.
Kantarellikastike:
n. 200 g kanttarelleja
2 rkl voita
1 sipuli
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa ja pippuria
Puhdista sienet ja pienennä tarvittaessa. Paista puhtaita sieniä pannulla kunnes neste haihtuu (näin ensikertalaisena muuten yllätyin, kuinka paljon sienistä irtoaa nestettä! pannu hetken ihan hölskyi sieninesteitä, mutta nopeasti ne siitä haihtuivatkin). Lisää vasta sitten voi ja sipuli ja paista hetki.
Lisää vehnäjauhot ja ruokakerma ja sekoita tasaiseksi. Kypsennä vielä hetki. Valmista tuli :-)
Tarjoa uusien perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti