
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 pieni kesäkurpitsa (200 g)
2-3 tomaattia
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tlk Valion tomaatti-vuohenjuusto-ruokakermaa
1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, raasta kesäkurpitsa ja kuutioi tomaatit.
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit. Kuullota pari minuuttia ja lisää vielä kesäkurpitsat ja tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada joukkoon ruokakerma. Keitä noin 5 minuuttia.
Ripottele päälle basilikaa. Lisää suolaa tarvittaessa (ruokakerma itsessään sisältää suolaa, siksi erilliset huomautukset suolan määrästä). Tarjoa keitetyn spagetin tai perunoiden kanssa.
Tätä on pakko kokeilla! Vaihdan vaan kerman oikeaan kermaan ja laitan vuohenjuustoa sekaan :)
VastaaPoistaSe vois pian olla parempaakin, vuohenjuusto on ihanaa!
VastaaPoistaHeips, tultiin vastavierailulle. Hyvältä näyttää täälläkin pastat, tätä voisimme kokeilla soijarouheisena versiona tässä joku päivä, nam :)
VastaaPoistapastaruoat on kyllä aina niin hyviä, kiva kun kävitte pyörähtämässä! :)
VastaaPoista