tiistai 16. helmikuuta 2010

Kinkku-salamivoileipäkakku

Tämän kakun tein joulukuussa mieheni serkulle, joka täytti 30 vuotta. Lupasin toissa vuonna pikku siidereissäni, että teen Matille kyllä oman yksityisen voileipäkakun noinkin komean vuosiluvun kunniaksi! Tämä oli elämässäni toinen tekemäni sarjan kakku, ainakin täytteet maistuivat hyviltä ja kakusta tuli kivan näköinen - kiitos hienon esikuvan.
Ohje on suorilta käsin apinoitu, koristelua myöten, Kinuskikissalta. Ilmeisen hyvin tämä kohteeseen upposi, vaikken itse olekaan syönyt :-) minä puolitin ohjeen kun tein tämän vain Matin omaan käyttöön, kakusta tuli mukavasti tasaisen, neljän leipäviipaleen kokoinen neliö. Tosin kinkkutäytteen piparjuurituorejuuston vaihdoin pippurituorejuustoon, muuten mentiin samoilla meiningeillä. En nyt kehtaa tähän ohjetta kirjoittaa, se on kerrottu hyvin jo siellä mistä sen otin, mutta kuvan omasta tuotoksestani pistän :-)Että semmonen!

HEIJEE ja tän päivityksen myötä on vuojen 2009 ruuat bloggailtu, eli seuraavasta päivityksestä etiäpäin tuleekin sitten tammi-helmikuun pöperöitä! :-) pi-hoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti