Ja ohje on, ylläri ylläri, RuokaPirkasta tammikuu/2010.

Annos neljälle
300 g pastaa
450 g broilerin fileesuikaleita
1 sipuli
1 punasipuli
1-2 rkl öljyä
1-2 rkl balsamiviinietikkaa
250 g kirsikkatomaatteja
1/2-1 ps (75-150 g) sinihomejuustomurua
n. 1 1/2 dl pastan keitinlientä
Suikaloi sipulit. Paista broilerit kypsiksi ja siirrä ne lautaselle. Huuhdo pannu tarvittaessa ja kuullota sipuleita öljyssä noin 5 minuutin ajan. Mausta balsamiviinietikalla.
Siirrä broilerit takaisin pannulle ja kuumenna. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne joukkoon. Lisää sinihomejuusto ja pastan keitinliemi. Anna juuston sulaa hetki.
Valuta keitetty pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa.
Varmasti tosi hyvää. (: Mä voin syödä sinihomejuustoa vaikka sellasenaan. ;D
VastaaPoistaMulla on joku pakkomielle että pakko oppia syömään sinihomejuustoa :-D kyllä se jo ihan hyvin menee!
VastaaPoistaOnko Vihannin grillillä hyvä auraburgeri? En oo ikikä kokeillu ko jotain ranskalaisia ja ihan perushampparin.
VastaaPoistaon hyvä! ainaki mitä oon maistanu :-) mutta mää en tajua miten jossaki voi joutua oottaan ruokaa niin kauan ku siellä...!
VastaaPoista