tiistai 23. helmikuuta 2010

Sipulinen broileri-sinihomejuustopasta

Sinihomejuusto on sellainen asia, jota olen opetellut syömään. Ennen en sietänyt sitä! Nykyään aura menee pitsassa, Vihannista saatavassa auraburgerissa ;-), herkkusienien sisällä pekoniin käärittynä ja grillattuna sekä onneksi myös pastassa! Tässä ruuassa juuston maku ei puskenut voimalla esiin, käytin vain puoli pussia juustoa. Ja tämä oli kuulkaa ihanaa! Ainoa asia joka kalvaa on se, ettei minulla ollut mitään vihreää yrttiä tähän päälle - basilikan kanssa on niin vaikeaa kovilla pakkasilla - joten kuva näyttää ihan ressukalta ilman vihreän pilkahdusta. Tehkää tätä silti ja koristelkaa sitten sillä tuoreella basilikalla!
Ja ohje on, ylläri ylläri, RuokaPirkasta tammikuu/2010.













Annos neljälle

300 g pastaa
450 g broilerin fileesuikaleita
1 sipuli
1 punasipuli
1-2 rkl öljyä
1-2 rkl balsamiviinietikkaa
250 g kirsikkatomaatteja
1/2-1 ps (75-150 g) sinihomejuustomurua
n. 1 1/2 dl pastan keitinlientä

Suikaloi sipulit. Paista broilerit kypsiksi ja siirrä ne lautaselle. Huuhdo pannu tarvittaessa ja kuullota sipuleita öljyssä noin 5 minuutin ajan. Mausta balsamiviinietikalla.
Siirrä broilerit takaisin pannulle ja kuumenna. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne joukkoon. Lisää sinihomejuusto ja pastan keitinliemi. Anna juuston sulaa hetki.
Valuta keitetty pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa.

4 kommenttia:

  1. Varmasti tosi hyvää. (: Mä voin syödä sinihomejuustoa vaikka sellasenaan. ;D

    VastaaPoista
  2. Mulla on joku pakkomielle että pakko oppia syömään sinihomejuustoa :-D kyllä se jo ihan hyvin menee!

    VastaaPoista
  3. Onko Vihannin grillillä hyvä auraburgeri? En oo ikikä kokeillu ko jotain ranskalaisia ja ihan perushampparin.

    VastaaPoista
  4. on hyvä! ainaki mitä oon maistanu :-) mutta mää en tajua miten jossaki voi joutua oottaan ruokaa niin kauan ku siellä...!

    VastaaPoista