Ohjeesta saa annokset neljälle ja tämä löytyi RuokaPirkasta 29.3.-2.5.2010.

Parsa-hollandaisepasta
1 nippu tuoretta parsaa
1 ps Knorr hollandaisekastiketta valkoviinillä (220 ml)
0,5 tl kirveliä (tätä mulla ei ollut)
250 g tuorepastaa
40 g retiisiä
Tarjoiluun parmesaanijuustoa
Leikkaa parsojen kova kanta pois ja kuori parsojen alaosa (noin kolmannes pituudesta). Paloittele parsat neljään osaan. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuuttia ja valuta.
Kuumenna valmiskastike kattilassa ja mausta se kirvelillä.
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita parsat ja viipaloidut retiisit pastan joukkoon ja valuta päälle kastike.
Tarjoa pasta parmesaanijuustoraasteen kanssa.
Ime parsaa :D Päivitä Pihlajankukkaakin =)
VastaaPoistaNam nam t. mamma
VastaaPoista