tiistai 30. maaliskuuta 2010

Imekää parsaa!!

Parsa - siinä eräskin ruoka-aines jota tahdon oppia rakastamaan! Tämä oli vasta toinen kerta eläissäni kun tein tuoretta parsaa, mutta tästä se lähtee :-) tämä pasta oli helppo, valmistui melkein siinä sivussa touhutessa ja maistui mainiolle.
Ohjeesta saa annokset neljälle ja tämä löytyi RuokaPirkasta 29.3.-2.5.2010.



















Parsa-hollandaisepasta

1 nippu tuoretta parsaa
1 ps Knorr hollandaisekastiketta valkoviinillä (220 ml)
0,5 tl kirveliä (tätä mulla ei ollut)
250 g tuorepastaa
40 g retiisiä

Tarjoiluun parmesaanijuustoa

Leikkaa parsojen kova kanta pois ja kuori parsojen alaosa (noin kolmannes pituudesta). Paloittele parsat neljään osaan. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuuttia ja valuta.
Kuumenna valmiskastike kattilassa ja mausta se kirvelillä.
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita parsat ja viipaloidut retiisit pastan joukkoon ja valuta päälle kastike.
Tarjoa pasta parmesaanijuustoraasteen kanssa.

2 kommenttia: