torstai 29. syyskuuta 2011

Kookoskanaa kesäkurpitsapedillä

Meidän perheen siskosten ruokailutottumukset poikkeavat sen verran suuresti toisistaan, että päätimme kerran pitää ns. dieetit-vaihtoon päivän. Minä kokkaisin yhtenä päivänä meille karppiruokaa ja toisena Tiina puolestaan huolehtii muonituksesta raakaravinnolla. Karppipäivä on jo takana, raakailua odotellessa... ;-)

Aamiaisena nautittiin tuttu ja turvallinen omeletti täytteineen. Päivälliseksi tein tätä kanaruokaa, jonka ohjeen ajattelin tulla postaamaan. Normaalista arkipäivästä poiketen päivä sisälsi myös kaksi jälkkäriä, kermavaahtoa marjoilla sekä illalla suklaakakkua.

Ohje löytyy Karpin ateriakirjasta. Ohjeesta tulee sapuskaa neljälle

























4 maustamatonta broilerin fileeleikettä
1 iso kesäkurpitsa
1 sipuli
4 dl (1 tlk) kookosmaitoa
3 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 valkosipulin kynttä murskattuna
mustapippuria
suolaa

Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele sipuli. Lado kasvikset uunivuon pohjalle. Asettele broilerileikkeet kasvisten päälle.
Sekoita mausteet kookosmaidon joukkoon ja kaada vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisänä tuoresalaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti