lauantai 6. heinäkuuta 2013

Linssi-kasvispata



Linjalla mitä-kaapista-löytyy syntyy toisinaan oikeinkin hyvää sapuskaa :) Tällä kertaa löytyi linssien lisäksi kasviksia ja turkkilaista jugurttia! Ulkonäkö ei juuri sytytä mutta maku oli kohdillaan.
























Linssi-juuresmuona

paprikoita
kevätsipulia
sipulia
valkosipulia
kesäkurpitsaa
1 dl punaisia linssejä/ruokailija
turkkilaista jugurttia

mausteeksi esimerkiksi soijaa, kurkumaa, maustepaprikaa ja mustapippuria

Pilko sipulit ja kasvikset mukavankokoisiksi palasiksi. Kuullota sipuleita voissa/öljyssä hetki ja lisää loput ainekset. Kypsentele kymmenisen minuuttia, niin että kasvikset ovat kovankypsiä. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut linssit ja vettä niin että ruoka pääsee kypsymään. Keitä toiset kymmenisen minuuttia. Mausta ruoka. Monet itämaiset mausteet sopivat myös hyvin! Lisää makusi mukaan turkkilaista jugurttia, meillä taisi mennä pari reilua ruokalusikallista. Kuumenna ja syö :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti