Menin sitte ja sulatin vahingossa vajaat neljä kiloa pakastettua raparperia. Great! Tulossa siis muutama resepti tuosta herkkuaineksesta :-) aloitin tämän aamun tällä helpolla ja nopealla makealla. Ilta jatkui sitten eri reseptein mutta niistä omat päivityksensä.
Ohje löytyy alunperin Valion reseptiarkistosta.
500 g raparperia
1 dl ruokosokeria
Pinnalle:
100 g voita
2 dl vehnähiutaleita/-leseitä
1 dl sokeria
Levitä pieneksi leikatut raparperinvarret voidellulle uunivuoalle ja kaada päälle sokeria.
Sekoita sulatettuun voihin kuivat aineet ja levitä päälle.
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Meillä tähän kyytipojaksi otettiin vaniljakastike, mutta uskoisin että vaniljajäätelö maistuisi vielä paremmalta! ^_^
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti