Paistettua kuhaa, katkarapu-avokadokastiketta ja lämpimiä kasviksia |
Tässä kuhafileet pötköttelevät katkarapu-avokadokastikkeen suojissa, mikä onkin tämän postauksen ainoa resepti :-) Ohje on peräisin Pro Kalan reseptilehtisestä. Kastike kannattaa valmistaa ennen kalan kypsentämistä ja laittaa se jääkaappiin maustumaan. Toimi näin...
150 g kuorittuja katkarapuja
1 kypsä avokado
1-1½ dl kermaviiliä tai ranskankermaa
1-2 valkosipulinkynttä puserrettuna
tilkka sitruuna- tai limemehua
pätkä silputtua chiliä tai chilijauhetta maun mukaan
noin 2 rkl hienonnettua korianteria, persiljaa tai tilliä
Jätä vajaa puolet katkaravuista kokonaisiksi ja hakkaa loput pieneksi.
Halkaise avokado, poista siemen ja koverra hedelmäliha ruokalusikassa kuoren puolikkaasta. Kuutioi tai soseuta avokado.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku. Tarjoile!
Paistettua nieriäfilettä, tuoresalaattia ja tartar-kastiketta |
Paistettua taimenfilettä ja papu-vihanneswokkia |
Tämmöisen aterian jälkeen on aina kevyt mutta tyytyväinen olo. Kala on aina hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti