lauantai 12. lokakuuta 2013

Uunikoisokiekot

Pizzanhimo ehti vaivata päiväkausia, ja eräänä nälkäisenä iltana päätin silpaista munakoisosta siivuja ja latoa päälle hieman täytettä. Näistä tulikin tällaisia mukavia pikkupurtavia :-)


munakoisoa
juustoraastetta
oreganoa
soseeseen: öljyä, sipulia ja valkosipulia, tomaattipyreetä/murskaa,
tuoreita tomaatteja, suolaa, pippuria

Leikkaa munakoisosta noin sentin paksuisia siivuja. Itketä halutessasi suolalla tovi.
Kuutioi sipulit ja kuullota öljyssä paksupohjaisessa pikkukattilassa muutaman minuutin ajan. Lisää loput ainekset ja keittele kastikkeeksi, mausta.
Aseta koisokiekot uunipellille, levitä päälle soosi ja juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia kunnes juusto on saanut hieman väriä.

2 kommenttia:

  1. Ompa herkun näköisiä! =) Ja helppoja! Mulle iskee kaalin lisäksi aina välillä munakoisohimo, mutten oo vielä oikeen keksinyt mikä ois se suosikkijuttu noiden valmistukseen. Joskus tein lasagnea niin että käytin näitä lasagnelevyjen tilalla, mutta tuli tosi vetistä vaikka itketin nuo hyvästi. =S Mutta tommoset kuulostaa sairaan hyviltä! ^_^ Testiin menee! Niin ja niin myös nuo sun tekemät yösämpylät. =)

    VastaaPoista
  2. joo nämä oli kyllä taas sarjassamme liianki helppo mutta blogataan silti :-D suosittelen lämpimästi kuule tätä pannumoussakaa http://nitansapuskat.blogspot.fi/2013/08/pannomoussaka.html , munakoisot on ihania ^_^
    ja yösämpylöitä aion tehä joskus uuestaanki, ne oli niin iisejä :-) pitää vaan käyä auringonsiemenostoksilla!

    VastaaPoista