Pohja:
125 g voita
125 g voita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
0,5 tl leivinjauhetta
1 rkl vettä
Täyte:
sipuli
paistettua lohta
palaset palsternakkaa, selleriä,
porkkanaa sekä kesäkurpitsaa
1 pkt (250 g) tofua
öljyä
kuivattuja yrttejä
suolaa
tuoretta tilliä
Sekoita pehmeä rasva sekä kuivat aineet keskenään. Lisää vesi, sekoita tasaiseksi ja siirrä kylmään täytteen valmistamisen ajaksi.
Pilko juurekset ja kuullottele pannulla öljyssä. Lisää sekaan lohi sekä tuoretta tilliä.
Sekoita tofu tasaiseksi vatkaimella, lisää suolaa sekä yrttejä. Minä laitoin oreganoa ja basilikaa.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa noin 7 minuuttia. Levitä lohi-kasvisseos pohjan päälle ja tofu päällimmäiseksi. Paista piirasta noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti