keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kurpitsapuuro

Mulla on luonnoksissa jo monta monituista postausta odottamassa aikaansa, ja blogilistalle tupsahtelee tuon tuostakin reseptejä joita haluan kokeilla!
Aamulla sain vihdoin aikaiseksi keittää itselleni kurpitsapuuroa Feel good kitchenin tapaan. Tuossa syssymmällä keitin ja pakastin tuoreesta kurpitsasta useamman sose-erän pakkaseen, joten minulla oli sitä valmiina. Tämä oli niin herttainen aamupala että taidan ottaa huomenna jo uusinnan...


Puuro yhdelle

1 dl kaurahiutaleita
2 dl kauramaitoa, mantelimaitoa tai vettä
3 rkl kurpitsasosetta
1 tl kanelia
1/2 tl jauhettua neilikkaa
1/4 tl jauhettua muskottipähkinää
ripaus suolaa
päälle esimerkiksi hedelmiä, marjoja, maapähkinävoita, pähkinöistä, miksei jogurttia...

Mittaa kattilaan hiutaleet ja neste ja kuumenna koko ajan sekoittaen niin, että seos kiehahtaa. Madalla lämpötila alhaiseksi, lisää kurpitsasose ja mausteet. Sekoita hyvin ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Nauti minkä kanssa haluat :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti