maanantai 8. joulukuuta 2014

Kalaan hurahtaneet tortut

Törmäsin ihanan simppeliin ja helppoon reseptiin - torttujen luumutäytteen voi vaihtaa myös suolaiseen täytteeseen! Tarun Taikakakut on mielettömän inspiroiva blogi, ohjeen löysin sieltä.
Täytteeksi valmistin lohi-mössön:


500 g voitaikinalevyjä

n. 150 g savulohta
1/2 prk kermaviiliä
n. 3 rkl majoneesia
sentin turaus wasabia (sinappi loppu, sos!!)
1/2 dl juustoraastetta
suolaa, pippuria, kuivattuja yrttejä

Perkaa savulohi ja pistä hieman pienemmäksi. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään, tarkista maku kohdilleen.
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa haluamaasi muotoon. Nosta ruokalusikallinen täytettä kunkin taikinapalan päälle. Voitele munalla ja ripottele päälle hieman unikonsiemeniä.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti