Resepti bongattu ja suorilta käsin apinoitu Feel Good Kitchenistä, kiitos!
1 parsakaali
3 rkl oliiviöljyä
rouhittua suolaa & mustapippuria
3-5 rkl raastettua parmesaania
(meillä oli parmesaani-lastuja)
Lämmitä uuni 260 asteeseen. Pilko parsakaali pieniksi kimpuiksi, levitä ilmavasti leivinpaperille ja ripottele pinnalle oliiviöljy sekä suola. Sekoita kevyesti ja paahda 12-15 minuuttia. Sekoita kerran paistumisen aikana, jotta niput kypsyvät tasaisesti. Rouhi rapsakoiden kukkien päälle hieman mustapippuria, ripottele pinnalle parmesaani ja nauti sen siliän tien. Ihme jos ei kaikki katoa.
Mitäh!? Ompa upea ohje, pitää kokeilla pikimmiten :)
VastaaPoista<3 ElQ
Suosittelen, mutta välttäkää silti ahmimista - ite vejin tätä herkkua 1 ½ parsakaalen verran yheltä istumalta ja sain kauheita vatsanväänteitä :-D kyllä se yks parsakaali kahelle sais luvan riittää!
VastaaPoista