48 kpl pasteijoita
3 pkt Myllyn Paras esikaulittuja lehtitaikinalevyjä (á 500 g)
3 dl riisiä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g vegaania juustoa, mulla oli Violifen tomaatti-basilikajuusto
öljyä
suolaa + oreganoa
Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Ota taikinalevyt sulamaan 15 minuutiksi. Leikkaa sulaneet levyt puoliksi.
Silppua sipuli ja valkosipuli, kuullota pannulla öljytilkassa viitisen minuuttia. Lisää riisit pannulle, paista hetki ja mausta kevyesti suolalla sekä oreganolla.
Raasta juusto ja sekoita riisi-sipuliseokseen. Tarkista maku.
Lisää kunkin taikinaneliön keskelle lusikallinen riisiseosta. Taita neliön vastakkaiset kärjet yhteen, jolloin saat kolmion mallisen pasteijan. Kierrä pasteijan avoimet reunat haarukalla litistellen jotta pasteija pysyy kiinni :-)
Paista 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti